CSU Sibiu s-a întarit cu înca un pivot din Serbia. Vezi de urias a luat!

872

Milos Marjanovic a semnat cu CSU Atlassib Sibiu si a fost legitimat miercuri de catre clubul sibian. Marjanovic nu va fi folosit cel mai probabil în meciul cu Energia Rovinari.

CSU Atlassib Sibiu a anuntat joi legitimarea celui de al noualea jucator nou la echipa pregatita de Dragan Petricevic. CSU a transferat un pivot.

„Am avut în probe 2 zile un jucator croat care nu s-a ridicat la nivelul pretentiilor noastre. El a si plecat de altfel. Joi a semnat cu noi un contract jucatorul Milos Marjanovic, baschetbalist de origine sarba, înalt de 2.07 metri. A jucat ultima data în Bosnia Hertegovina la Servitium”, a explicat Horatiu Floca, director sportiv al clubului sibian.

„Este un jucator cu experienta. Vine ultimul si destul de tarziu în ceea ce priveste omogenizarea lui în primele meciuri. Nu trebuie sa se astepte acum ca coboara din masina un om cu sase maini, patru picioare si eventual cate o minge în fiecare mana. Acest jucator are nevoie de adaptare si acomodare. Partea buna este ca e vorba de jucator cu multa experienta”, a spus si Dragan Petricevic, antrenor principal la CSU Atlassib Sibiu.