Cu cine joaca Piturca diseara MECIUL DECISIV cu Turcia: Pintilii si Chipciu titulari!

961

Desi inclina sa joace din start cu Stancu in avanposturi, Piturca nu e hotarit pentru ca virful lui Orduspor n-a convins la antrenamentul decisiv de ieri.

Piturca are o confirmare din start: „Tata” e batut in cuie intre buturi, pe el s-a axat antrenamentul goalkeeperilor de ieri. La „rezerve”, maiourile albastre, a evoluat Bornescu, Pantilimon pregatindu-se pe margine. Tamas a fost preferat lui Luchin ca fundas dreapta, Gabi evoluind in ultimele doua meciuri ca titular la WBA in aceasta pozitie. Selectionerul s-a decis, il prefera pe brasovean, cu experienta superioara in meciurile cu miza. In rest, Chiriches, Goian si Rat sint certitudini.

Linia mediana: Steaua pentru Pintilii si Chipciu

Piti il prefera pe Pintilii linga Bourceanu, mergind pe doi oameni-cheie in angrenajul Stelei. Tocmai comunicarea dintre cei doi la liderul Ligii 1 il favorizeaza pe Pintilii in fata lui Lazar. Fostul gorjean a avut suturi puternice ieri la miuta, lovind o data si bara. Pentru cei ce sprijina ofensiva, Torje e clar, n-are concurent acum, dar surprizele mari ar putea fi Grozav si Chipciu. Ultimul l-ar tine pe veteranul si fostul capitan al „nationalei”, Mutu, pe banca. Cei doi s-au implicat si ieri la „miuta”, „petrolistul” a marcat si si-a creat alte oportunitati.

Stancu, dar inca sint emotii

Ieri a jucat doar Bogdan, virful lui Orduspor, la „titulari”, pe durata celor doua reprize. Insa nu a impresionat. Piti a simtit ca Stancu n-a avut ocazii de a marca, ca nu a fost folosit, si nici nu s-a batut cum ar trebui in fata, in duelurile cu perechile Gaman – Grigore si Gaman – Gardos. La final, a discutat 5 minute cu fostul stelist, i-a explicat cum ar trebui sa atace, cum sa se pozitioneze, iar Stancu a ascultat atent. Apoi a plecat destul de ingindurat spre vestiare.

Cind intra Marica si Mutu?

Varianta in avanposturi e Marica. Mai experimentat, dar fara jocuri in ultimele 4 saptamini. Oricum, Piti l-a anuntat inca de la Bucuresti pe Cipri ca va fi rezerva, preferind fotbalisti care joaca la echipele de club. Ideea e ca experimentatii Mutu si Marica sa intre in partea secunda, dupa ce titularii vor avea „lupte de gherila” cu turcii, iar cei doi sa poate fructifica si momente de oboseala ale adversarului.

Sursa: gsp.ro