Cum arata „11-le” Stelei dupa transferurile EXPLOZIVE facute de Becali

980

Patronul Stelei a anuntat aseara doua super lovituri: Marica si Budescu au fost convinsi sa accepte contractele oferite de campioana. Cei doi putea fi atractia maxima la reunirea programata pe 8 ianuarie!

‘Marica va deveni idolul Romaniei, o sa-l pupe lumea la stopuri si o sa-i stranga lumea mana pe strada. Cu el intram in grupele Champions League”, a spus Becali, sigur ca Marica nu are cum sa-l mai refuze. Si Budescu e foarte aproape. Becali a facut cea mai avantajoasa propunere atat pentru jucator, cat si pentru Astra, si asteapta acum doar ca fotbalistul sa incheie suspansul printr-o semnatura.

Ce se schimba la Steaua in cazul venirii celor doi? Pentru Marica, lucrurile sunt simple. Atacantul va intra direct in primul 11, ca varf impins. Marica nici macar nu va avea concurenta. Tade a fost anuntat ca nu se mai conteaza pe serviciile sale, in timp ce Chipciu va fi jucat in fata doar ca optiune de criza. Pustiul Tudorie, inca prea mic pentru un duel de clasa cu Marica, va sta in umbra, pe banca, asteptand sanse din partea lui Reghecampf.

Daca scenariul e clar in ceea ce-l priveste pe viitorul ‘9’ al Stelei, lucrurile nu sunt la fel de simple si cu Budescu. Excelent in spatele varfului impins, starul Astrei va da la Steaua peste un alt jucator in crestere. Teoretic, Budescu se bate pentru un loc de titular cu Nicusor Stanciu, considerat chiar de Becali cel mai scump produs de piata al Stelei in acest moment. Atat Stanciu, cat si Budescu, pot juca in partea stanga, insa forta de joc le scade cu procente importante ca extreme. Reghecampf se vede nevoit fie sa renunte la sistemul 4-2-3-1 si sa aleaga un 4-1-4-1 ultraofensiv, fie sa-l tina pe banca pe unul dintre cei doi.

 In 4-1-4-1, sacrificati ar fi doi dintre Pintilii, Bourceanu si Filip, numai unul putand sa joace in spatele unei linii explozice din care ar putea face parte Popa, Budescu, Stanciu si Chipciu.

11-le ideal al Stelei in 2016:
Nita – Rapa, Papp, Varela, Tosca – Pintilii – Popa, Stanciu, Budescu, Chipciu – Marica

sursa: sport.ro