Cum vede tatal lui Mutu transferul la Petrolul!

1085

Manchester United manager Sir Alex FergusonTatal lui Adrian Mutu, Spiridon Mutu crede ca fiul sau Adrian va trebui mai intai sa se readapteze fotbalului romanesc si apoi sa realizeze performante.

Reintoarcerea lui Adrian Mutu in Romania ii bucura si pe parintii fotbalistului, Spiridon si Rodica Mutu. Cei doi vor avea acum prilejul sa stea mai mult in preajma fiului si a nepotelelor, chiar daca atacantul nu va locui la Pitesti cu ei. Tatal noului numar 10 de la Petrolul spune ca posibilitatea venirii lui Adrian la echipa lui Contra a fost tratata la inceput ca o gluma.

„Sper sa-i iasa jocul, sa aiba o atmosfera buna, sa fie iubit in Ploiesti. Desi usor nu-i va fi, pentru ca toti asteapta de la el sa fie Superman, sa castige campionate si cupe. El trebuie acum in primul rand sa se readapteze la fotbalul romanesc, iar cu familia sa se integreze. Mi-a spus inainte ca vrea sa vina la Petrolul. El a fost coleg cu Contra, a dormit cu el in camera la nationala. Si iata ca prima oara a fost o gluma, apoi a devenit serioasa treaba, iar acum s-a si concretizat. Am auzit ca s-a vorbit acum cateva zile si ceva de Fiorentina, unde el are o relatie foarte buna cu conducatorii lor si unde s-a simtit foarte bine, dar s-a tinut de promisiunea facuta lui Contra”, a declarat tatal „Briliantului”.

Acesta are si un regret privind reactiile pro si contra venirii lui Mutu in tara:

„Ca-si va face treaba, ca nu…. Parerile sunt impartite. Unii il vorbesc de bine, altii il vorbesc de rau. Personal sunt indignat ca in 8 ianuarie, chiar de ziua lui, s-au gasit oameni care sa dea in el. Macar sa se fi abtinut cei care au facut asta daca nu au dorit sa-i ureze La Multi Ani. Acum speram sa joace bine si daca va merita sa fie din nou convocat la nationala, desi mi-e greu sa cred ca va mai fi chemat atata timp cat selectioner va fi Piturca”.

Sursa: mediafax.ro