Curtea de Apel Bucuresti se pronunta astazi in DOSARUL TRANSFERURILOR!

949

Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti se vor pronunta astazi in dosarul transferurilor, in care au fost judecati Gheorghe Popescu, Gheorghe Copos, Mihai Stoica, Cristian Borcea, Jean Padureanu, Gheorghe Netoiu si fratii Ioan si Victor Becali.

In ultimul cuvant, cei opt inculpati si-au sustinut nevinovatia in fata completului de doi judecatori al Curtii de Apel Bucuresti, insa au precizat ca ar fi de acord cu prestarea de munca in folosul comunitatii ca alternativa la pedeapsa cu inchisoarea. Gheorghe Netoiu a declarat presei, la finalul sedintei de judecata, ca ar prefera sa lucreze in domeniul agriculturii daca ar fi obligat sa presteze munca in folosul comunitatii.

Procurorul de sedinta a cerut, pe 10 februarie, pedepse cu executare pentru majoritatea inculpatilor din dosarul transferurilor din fotbal pentru care faptele nu s-au prescris prin intrarea in vigoare a noului Cod penal.

Procurorul a sustinut ca niciuna dintre faptele de care sunt acuzati Cristian Borcea, Ioan Becali si Victor Becali nu s-a prescris si a cerut condamnarea acestora la pedepsele pe care Curtea de Apel Bucuresti le-a stabilit initial, si anume, sapte ani de inchisoare cu executare pentru fostul actionar al FC Dinamo Bucuresti, Cristian Borcea, opt ani pentru fostul impresar Ioan Becali si sapte ani de inchisoare pentru Victor Becali.

Sursa: agerpres.ro