Daca nu pierde astazi, Juventus castiga cel de-al 29-lea titlu din ISTORIE!

996

Juventus' Chilean midfielder Arturo Vidal celebrates after scoring a goal during an Italian Serie A football match between Juventus and AS Roma on September 29, 2012 at the Juventus stadium in Turin.  AFP PHOTO / GABRIEL BOUYSJuventus Torino are nevoie doar de un punct pe teren propriu, in meciul de duminica cu Palermo, din etapa a 35-a, pentru a-si trece in palmares al 29-lea titlu din Serie A.

Echipa lui Antonio Conte poate sarbatori duminica al doilea sau titlu consecutiv pe Juventus Stadium, daca nu pierde meciul cu Palermo, echipa aflata in lupta pentru evitarea retrogradarii.

Pentru locurile de Champions League (3), Napoli, cu un avans de 7 puncte fata de AC Milan, poate sa-si mentina pozitia in ultimele 4 etape. AC Milan este insa amenintata de Fiorentina, la distanta de doar un punct. Pentru locurile de Europa League (2) se bat Roma, Udinese, Lazio, Inter si Fiorentina.

La retrogradare, Pescara este condamnata, in timp ce Siena, Genoa, Palermo si Torino vor incerca sa evite ultimele 2 locuri retrogradabile.