Dan Petrescu si-a dat DEMISIA de Kuban! Se pregateste sa semneze cu o super echipa!

1371

Dan Petrescu a demisionat de la Kuban Krasnodar, dupa doi ani de cand a preluat gruparea rusa, pe care a promovat-o din liga a II-a si a condus-o catre cea mai mare performanta din istorie, calificarea in play-off-ul Premier League.

Nemultumit de perspectivele din acest sezon, „Bursucul” si-a prezentat demisia in dimineata zilei de marti. Conform unor surse autorizate, Petrescu nu va ramane fara angajament, el urmand a semna in cel mai scurt timp cu o forta din Rusia, cel mai probabil TSKA Moscova, formatie care il curteaza de mai multa vreme.

In noul sezon, Kuban Krasnodar a inregistrat doua infrangeri si doua victorii, in timp ce TSKA nu sta mai bine, fiind la egalitate de puncte cu fosta trupa a lui Petrescu dupa 4 runde disputate. Moscovitii sunt insa calificati in Europa League. La gruparea din capitala Rusiei, Petrescu ar urma sa primeasca un salariu de 2,5 milioane de euro.

„Sunt mandru de ceea ce am realizat pana acum la Kuban. Am incercat sa aduc echipa la un alt nivel. Am facut in ultimii trei ani tot ceea ce mi-a stat in putinta pentru Kuban. Acum am nevoie de o schimbare, de o noua provocare, asa ca le-am cerut celor din conducere sa ma inteleaga si le sunt recunoscator pentru asta. Sunt sigur ca asta va insemna si o noua provocare pentru echipa”, a spus Dan Petrescu pentru site-ul oficial al clubului.

Sursa: ProSport