Danciulescu: Ne-am ridicat la nivelul unui derbi!

710

Poze_Romani_din_Fotbal_Wallpaper_DanciulescuIonel Danciulescu a declarat ca Dinamo si Rapid s-au ridicat la nivelul unui derbi in meciul disputat, duminica seara, in etapa a XXI-a a Ligii I, in care dinamovistii s-au impus cu scorul de 1-0.

„Cred ca a fost un derbi, indiferent de pozitiile pe care le ocupa cele doua echipe si cred ca ne-am ridicat ca si calitate a jocului la nivelul unui derbi. Si atmosfera in tribune a fost frumoasa, asa ar trebui sa arate un stadion. Rapid a inceput destul de bine, ne-au pus ceva probleme, este o echipa buna, in formare. De altfel si noi incercam sa schimbam liniile. Sunt doua echipe in constructie care vor arata bine pe viitor. Sigur ca e liniste la noi, domnul Negoita ne-a spus sa mai avem rabdare doua saptamani. Mai asteptam, deocamdata ne bucuram de aceata victorie”, a spus Danciulescu.

El a subliniat ca absenta lui Daniel Pancu a fost o pierdere importanta pentru Rapid, mai ales ca acesta este „unul dintre cei mai buni jucatori romani din ultimul timp”.