Dario Bonetti invoca ”miracolul de la Liberec”

579

Antrenorul formatiei Dinamo Bucuresti, Dario Bonetti, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca nu s-ar supara daca s-ar repeta „miracolul de la Liberec” in meciul cu Metalist Harkov, din mansa secunda a play-off-ului Ligii Europa.

„Ne asteapta un meci foarte dificil, va fi greu sa obtinem rezultatul dorit. Nu ma gandesc la miracolul de la Liberec, este istorie. Ce va fi acum este alta poveste, dar nu m-ar deranja sa se repete istoria. Noi credem in continuare in calificare, altfel nu am mai fi venit aici. In fotbal ma ghidez dupa principiul «never say never». Nu ma gandesc la castigurile financiare date de prezenta in grupe, eu ma gandesc sa jucam bine si sa ne bucuram fanii, care asteapta o victorie”, a spus Bonetti, citat de site-ul oficial al gruparii ucrainene.

Tehnicianul a adaugat ca echipa sa ar fi putut scoate un egal in tur. „Avem o echipa tanara si ar fi o buna motivatie pentru jucatori sa continuam in Europa. Cele doua goluri primite la Bucuresti au fost cadouri oferite de noi celor de la Metalist, puteam scoate un egal. Statistica arata ca am avut posesie mai buna, 65 la suta din meci. Daca nu repetam greselile, putem obtine un rezultat pozitiv. Nu conteaza cine marcheaza, eu ma gandesc sa nu mai ratam atat. Metalist este o echipa de clasa, uitati-va la diferenta de bugete”, a mai spus Bonetti.