David Haye l-a demolat pe Dereck Chisora!

999

 Boxerul britanic David Haye, fost campion mondial WBA la categoria grea, l-a învins prin KO în repriza a 5-a pe compatriotul său Dereck Chisora, într-un meci disputat sâmbătă în faţa a 30.000 de spectatori pe arena Upton Park, stadion pe care joacă echipa londoneză West Ham United.

 Cei doi boxeri şi-au reglat conturile în ring, la 5 luni de la încăierarea dintre cei doi de la Munchen, în urma meciului din februarie în care Chisora a fost învins la puncte de campionul ucrainean Vitali Kliciko, deţinătorul centurii WBC.

Chisora, 15 victorii, 4 înfrângeri, a început furibund lupta, dar Haye (26 victorii, 2 înfrângeri), cu o experienţă superioară, a preluat iniţiativa din repriza a 3-a şi a încheiat meciul în repriza a 5-a cu o combinaţie puternică de lovituri.

Haye a urcat pentru prima oară în ring de la retragerea de după înfrângerea suferită în iulie 2011 în faţa ucraineanului Vladimir Kliciko într-un meci de unificare a centurilor WBA, IBF şi WBO.
Fostul campion britanic vrea acum un meci cu Vitali Kliciko. ”I-am trimis un mesaj care îl va face să se teamă. Aş fi surprins dacă ar vrea să mă înfrunte după acest meci”.

http://youtu.be/PlPchJeWilA