De ce nu pleaca Badea de la Brasov: Am cerut plata la zi plus patru salarii compensatorii

796

Antrenorul Ionut Badea, care a condus prima parte a antrenamentului de marti dimineata al echipei FC Brasov, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca pentru a-si rezilia contractul cu gruparea ardeleana a cerut plata la zi a drepturilor sale plus patru salarii compensatorii.

  „Sunt la club de azi-dimineata si astept rezilierea contractului. Am cerut sa fiu platit la zi plus patru salarii compensatorii si apoi pot pleca”, a spus Badea.

Tehnicianul Ionut Badea a condus prima parte a antrenamentului echipei FC Brasov, desi luni dupa amiaza patronul Ioan Neculaie l-a prezentat oficial in cadrul unei conferinte de presa pe noul antrenor principal, Viorel Hizo.

Patronul Ioan Neculaie si-a facut aparitia la stadion in timpul antrenamentului pentru a discuta cu tehnicianul rezilierea contractului, in timp ce noul antrenor al echipei, Viorel Hizo, se afla la sediul clubului brasovean.

Dupa discutia purtata cu Ioan Neculaie, Ionut Badea a plecat la sediul clubului impreuna cu secunzii sai. Antrenamentul a fost condus in continuare de antrenorul cu portarii, Andrei Santa.

Patronul FC Brasov, Ioan Neculaie, a anuntat apoi ca tehnicianul Ionut Badea este suspendat din functia de antrenor principal pe o perioada nedeterminata pana la rezilierea contractului.

Tehnicianul Viorel Hizo a parasit, marti la pranz, Brasovul, dupa ce clubul ardelean nu a reusit sa rezilieze contractul cu fostul antrenor al formatiei FC Brasov Ionut Badea.