Debut cu gol pentru Lacina Traore!

985

 Atacantul ivorian Lacina Traore nu a avut nevoie de prea mult timp pentru a se adapta la noua sa echipa, Anji Mahacikala. Fostul jucător de la CFR si Kuban Krasnodar, unde a jucat sub comanda lui Dan Petrescu a reusit primul sau gol pentru Anji, chiar in meciul de debut.

Traore a inscris in amicalul disputat de Anji cu FC Kufstein, gruparea rusa castigand cu 7-0.

„Pentru mine a fost bine că am marcat prima dată la noua mea echipă. Acum 3-4 ani nu credeam că voi juca lângă Eto’o. Tu ştii că în fotbal asta e, dacă lucrezi tare şi Dumnezeu te ajută, mergi departe. Roberto Carlos e la fel ca toţi jucătorii, simpatic. Toţi sunt simpaticii. Da, am vrut să plec. Aici a fost cel mai bine pentru mine şi familia mea şi am venit aici”, a declarat Lacina Traore.

Atacantul a mai fost dorit si de Liverpool, dar a ales să se transfere la Anji. Gruparea din Mahacikala a platit aproape 20 de milioane pentru transferul ivorianului. CFR Cluj, echipa de la care s-a transferat Traore in Rusia, a primit 2 milioane din aceasta suma ca urmare a procentelor din drepturile jucatorului pastrate in momentul cedarii la Kuban.