Debut cu stangul pentru Alexa! ACS Poli – FC Vaslui 0-2! VIDEO

909

Debut cu stangul pentru Alexa! ACS Poli - FC Vaslui 0-2! VIDEODebutul tehnicianului Dan Alexa pe banca banatenilor a fost stricat de FC Vaslui care a invins in deplasare, 2-0, pe ACS Poli Timisoara.

Golurile au fost marcate de Celeban ’16 si Viveiros ’72.

0-1: Celeban a marcat cu un sut din intoarcere cu stangul dupa o eroare a defensivei timisorene.

0-2: Viveiros a majorat diferenta dupa ce a marcat din pasa lui Antal.

Vezi VIDEO rezumat!

ACS Poli Timisoara: Nuno Claro – Mera (Belu ’82), Seroni, Petrovici, Morariju – Petre, Hasani (Mansour ’37) – Barbut, Trandu, Boldea – Szekely (Nanu ’75). Antrenor: Dan Alexa

FC Vaslui: Cerniauskas – Celeban, Ortiz, Balaur, Musat – Madson, Razzotti – Viveiros (Enescu ’84), Cuero (Gilmerson ’53), Antal (Buziuc ’89) – Temwanjera. Antrenor: Liviu Ciobotariu

Cartonase galbene: Balaur ’13, Morariju ’45, Mera ’66, Petrovici ’70, Mansour ’82, ’90+3 / Cuero ’40, Gilmerson ’86

Cartonas rosu: Mansour ’90+3

Meciul a fost arbitrat de Radu Petrescu, ajutat de Vasile Marinescu si Alexandru Voda. Asistenti suplimentari au fost Catalin Popa si Ionut Coza. Rezerva a fost Daniel Ciocanea.

Observatori au fost Marian Salomir si Ioan Zare.

Jucatorii echipei ACS Poli Timisoara au intrat pe teren cu un banner pe care scria: „Zaluschi, suntem alaturi de tine”, pentru mijlocasul Adrian Zaluschi, de la UTA, care s-a operat la cap, dupa ce a suferit o tripla fractura craniana in timpul meciului de la Bistrita, cu Gloria, castigat de aradeni, scor 3-1.

Sursa: mediafax.ro