Decizie SOC: a fost exclus cu 2 zile de Mister Olympia. Era unul dintre cei mai musculosi oameni de pe planeta

1726

Unul dintre principalii contracandidati ai lui Phil Heath a fost exclus inainte cu doar doua zile de Mister Olympia 2015: este vorba de Kai Greene.

Lumea culturismului si a bodybuildingului a fost luata astazi prin surprindere de o veste cu totul neasteptata. Al doilea mare favorit la titlul Mister Olympia, concurs care incepe peste doar doua zile, a fost exclus.

Kai Greene, sportiv care a ocupat locul 2 la Mister Olympia in 2012, 2013 si 2014, nu a primit dreptul de a concursa si in acest an, desi bookmakerii mizau chiar pe o victorie a acestuia.

Greene, in varsta de 40 de ani, a confirmat chiar el vestea, refuzand totusi sa dezvaluie si motivele. Cu toate acestea, neoficial, scriu americanii, sportivul a fost exclus din cauza unor neintelegeri financiar-organizatorice, legate de iminenta lansare a unei noi linii de articole sportive si suplimente nutritive.

 Kai Greene, protagonist si al documentarului Generation Iron, aparut in 2013, era vazut drept principalul contracandidat al campionului Phil Heath, castigatorul ultimelor 4 tituluri.