Declaratia zilei vine de la Novak Djokovic: Ma bucur sa fiu aici! Dar unde suntem?!

1193

Cap de serie nr. 2 la Masters 1000 de la Cincinnati, Novak Djokovic a recunoscut ca are adesea probleme sa-si dea seama pe ce continent se afla, intr-un moment in care a trebuit sa lege Jocurile Olimpice cu turneul american, pregatind US Open.

„Daca nu-ti pastrezi in memorie traseele temporale si geografice si repere ale locului in care te afli, ti se intampla sa te trezesti din somn si sa-ti spui ‘OK, in ce fus orar sunt aici”, a declarat sarbul. „Asa se intampla tuturor, mai ales pentru jucatorii din varful clasamentului. Stiam ca Jocurile Olimpice ne vor face agenda si mai aglomerata decat in anii trecuti”, a adaugat nr. 2 mondial.

Djokovic a trebuit sa treaca rapid de pe gazonul olimpic de la Wimbledon pe terenurile hard din Toronto, saptamana trecuta, la Mastersul canadian. „Este ceea ce se petrece tot timpul cand suntem in an olimpic, ne alcatuim agenda in jurul acestor Jocuri. Dar deocamdata ma simt bine”, a precizat Djokovic, care va juca miercuri primul sau meci la Masters-ul din Cincinnati contra italianului Andrea Seppi, in aceeasi zi evoluand si finalistii JO de la Londra, Andy Murray si Roger Federer.