Declaratie eleganta a rusoaicei Vesnina dupa ce a batut la zero perechea Monica Niculescu/Hao-Ching Chan

3550

Cu toate ca a invins la zero in finala de la Wimbledon, rusoaica Elena Vesnina, care a facut pereche cu Ekaterina Makarova, a declarat ca scorul nu arata realitatea din teren si ca romanca Monica Niculescu si perechea ei, chinezoaica Hao-Ching Chan, au luptat pentru fiecare minge.

„Scorul nu arata bine, dar Monica si Hao-Ching s-au luptat pana la final. Au incercat sa schimbe soarta meciului. Stiam ca daca le vom da cea mai mica sansa, se poate schimba situatia. Au castigat cinci meciuri la Wimbledon, asa ca sunt bune. Sunt in forma buna. Stiam ca vor fi putin mai emotionate decat noi. Noi avem experienta, am mai jucat finale. Am profitat de acest avantaj. Am fost increzatoare si agresive”, a spus Vesnina, conform wtatennis.com.

Ekaterina Makarova a declarat ca desi scorul nu arata asta, ea a simtit ca meciul a fost unul strans. „Cand s-a terminat meciul, i-am spus Elenei: «Este 6-0, 6-0, dar nu pare asa». A fost un meci strans, in special in setul doi. Adversarele noastre au avut sanse. Dar noi ne-am zis: «Nu le vom da nimic»”, a spus Makarova.

Perechea Monica Niculescu/Hao-Ching Chan (Romania/Taiwan), cap de serie numarul 9, a pierdut finala probei de dublu feminin de la Wimbledon, in fata cuplului Ekaterina Makarova/Elena Vesnina (Rusia), cap de serie 2, scor 0-6, 0-6. Meciul a durat 54 de minute.

Meciul de dublu feminin a inceput la ora locala 21.29 si a fost adjudecat categoric de Makarova si Vesnina.

Castigatoarele trofeului au obtinut 2000 de puncte WTA si 400.000 de lire sterline, iar Niculescu si Chan 1300 de puncte si 200.000 de lire sterline.

sursa: news.ro