Dezamagire CRUNTA. Simona Halep a jucat EXECRABIL cu Radwanska si a fost ELIMINATA de la Turneul Campioanelor

976

Simona Halep, favorita numarul 1 de la Turneul Campioanelor, a fost eliminata prematur inca din faza grupelor. Sportiva romanca a pierdut cu Agniezska Radwanska, scor 6-7 (5), 1-6, si a parasit competitia.

GAME, SET, MECI! Simona Halep a pierdut meciul cu Agnieszka Radwanska si a fost eliminata de la Turneul Campioanelor! 1-6

1-5

Game Radwanska! Lui Agnieszka ii intra aproape orice minge!

1-4

Break Radwanska! Jucatoarea din Polonia reuseste si al doilea break si Simona se afla foarte aproape de eliminarea de la Turneul Campioanelor! Totusi, sa speram in continuare ca romanca va intoarce soarta partidei!

1-3

Game Radwanska! Simona pare sa fi cazut fizic si psihic, iar mingile trimise de romanca au fost fara efect pe tabela.

1-2

Break Radwanska! Agnieszka pare sa nu-i mai dea nici o sansa Simonei si si-a adjudecat break-ul la 0. Romanca devine tot mai nervoasa.

1-1

Game Radwanska! Jucatoarea din Polonia isi cistiga destul de lejer serviciul. Meciul ramine in continuare incrincenat

SETUL 2 / 1-0

A inceput setul 2! Simona Halep a servit si, in ciuda insistentelor polonezei, a reusit sa isi apere serviciul.
CONDITIILE DE CALIFICARE

In cazul in care Simona va cistiga acest meci, va sta totusi la mina Șarapovei. Rusoaica va trebui sa nu piarda in doua seturi meciul cu Pennetta. Romanca se mai poate califica si in cazul unei infringeri in trei seturi in acest joc, dar numai daca Sarapova isi cistiga meciul.

6-7 (5)

Momente incredibile in tiebreak! Halep a evoluat ireprosabil in startul tiebreakului, conducind cu 5-1! Romanca a avut o cadere inexplicabila de forma, iar Radwanska a cistigat 6 puncte consecutive, inchizind setul!
6-6

Game Halep! Incepe tie-break-ul! Prima care serveste este Radwanska. O singura data s-a mai jucat tie-break intre Simona si Radwanska, la Roma in 2013.

5-6

Game Radwanska! Agnieszka trage cu dintii de orice minge pentru ca doar la scorul de 2-0 la seturi s-ar putea califica mai departe in semifinale. Simona va servi din nou pentru a ramine in set.

5-5

Game Halep! Simona ramine in meci, dupa ce a salvat doua mingi de set, dar jocul devine tot mai dificil pentru romanca. Simona este mai agresiva ca poloneza.

4-5

Game Radwanska! Jucatoarea din Polonia se impune extrem de greu pe propriul serviciu la capatul celui mai lung game din acest meci, mai exact 11 minute. Simona a lovit fileul de citeva ori. Romanca va servi pentru a ramine in primul set!

4-4

Game Halep! Campioana noastra isi face serviciul dupa ce profita de 4 erori ale lui Radwanska.

3-4

Game Radwanska! Jucatoarei din Polonia ii ies foarte bine scurtele, dar totul dupa ce o plimba din colt in colt pe Simona si o oboseste.

3-3

Break Radwanska! Halep a inceput sa aiba ceva probleme.
Numarul 6 WTA a plimbat-o dintr-un colt in altul pe Simona in acest game si a reusit astfel sa cistige doua puncte.

3-2

Game Radwanska! Agnieszka a facut si ea prima dubla greseala in acest meci si pe parcursul game-ului s-a vazut o scadere de randament la primul serviciu. Simona a revenit spectaculos de la 15-40, insa la avantaje jucatoarea din Polonia a cistigat.

3-1

Game Halep! Simona a inceput sa loveasca foarte plat si in acelasi timp foarte puternic. Aceasta pare sa fie reteta in acest meci. Totusi, in acest game, romanca a facut si prima dubla greseala

2-1

Game Radwanska! Jucatoarea din Polonia cistiga primul game pe serviciul ei, dupa ce a inceput sa urce mai mult la fileu. Jocul Simonei e in continuare unul solid.

2-0

Game Halep! Simona nu sta la discutii cu Radwanska si face imediat 2-0, profitind si de o eroare nefortata a jucatoarei din Polonia.

1-0

BREAK HALEP! Simona incepe cum nu se poate mai bine si face break-ul inca din start. Romanca a fructificat chiar prima minge de break

sursa: gsp.ro