Dezamagire! Jose Mourinho: Voi continua sa antrenez si la 70 de ani

581


Tehnicianul formatiei Real Madrid, Jose Mourinho, a declarat ca-l intelege „perfect” pe colegul sau Alex Ferguson, care continua sa antreneze desi are 70 de ani, si ca probabil si el va continua sa stea pe banca atunci cand va avea aceasta varsta, din „dragoste” pentru fotbal.

„Il inteleg perfect pe Alex care isi continua munca si cred ca si eu voi face la fel. Iubesc mult fotbalul si imi place sa fiu antrenor. Inca sunt tanar, voi implini 50 de ani si am toata viata inainte”, a declarat Mourinho.

Tehnicianul crede ca 50 de ani reprezinta o cifra care „din punct de vedere psihologic poate avea un impact negativ asupra multora pentru ca realizeaza ca lumea se misca foarte repede si viata este foarte scurta”.

„Este un numar care ma face sa privesc in urma, dar si inainte. Sunt o persoana fericita pentru ca eu cred ca ceea ce am reusit este incredibil. Dar privesc inainte si ma vad mai bun ca niciodata, mai puternic ca oricand, cu mai multa experienta si cred ca sunt la inceputul carierei mele profesioniste”, a declarat Mourinho.