Dezvaluire SENZATIONALA a unui campion mondial: „Cu Ronaldo a fost la fel ca si cu Chivu”. Secretul pentru care Benitez a fost dat AFARA de la Real

902

S-a aflat motivul pentru care Benitez a fost dat afara de la Real Madrid.

Demiterea lui Rafa Benitez n-a fost o surpriza pentru Marco Materazzi. Italianul se astepta ca spaniolul sa nu reziste la Real. A vazut acelasi scenariu si la Inter!

Special: dam Balonul de Aur! Luni, 21:00, la Sport.ro!

Materazzi spune ca Benitez a facut aceleasi greseli la toate cluburile pe care le-a antrenat. Si-a apropiat jucatorii gresiti si a ignorat fotbalistii cu personalitate. Materazzi povesteste cum a decurs primul antrenament al lui Benitez la Inter. Zanetti, Cambiasso si Cordoba au primit atentie din partea spaniolului. Nu si Chivu, un lider important intre vedetele castigatoarei Champions League din 2010.

„Am prezis faptul ca Benitez va fi dat afara, am gresit doar cu cateva zile. Poti sa fii cel mai bun din lume, dar daca nu ai o conexiune cu jucatorii, nu poti sa reusesti. Trebuie sa ai o legatura cu personalitatile puternice pentru ca aia sunt jucatorii care te ajuta pe teren. Real e un club dificil si nu e suficient sa fii sustinut de presedinte. Benitez nu se va schimba niciodata.

Da mereu peste aceleasi probleme. In loc sa aiba o relatie buna cu Ronaldo, a incercat sa se apropie de Bale. S-a repetat povestea de la Inter. In prima zi ca antrenor, a vorbit cu Zanetti, Cambiasso sau Cordoba, dar l-a ignorat complet pe Chivu”, a spus Materazzi in Gazzetta dello Sport.

sursa: sport.ro