Radoi face niste dezvaluiri de la Steaua.

„Sunt bine, chiar pot sa spun ca dorm mai mult si mai bine acum”, spune Mirel Radoi, la aproape o luna dupa plecarea de la Steaua.

Fostul antrenor al Stelei a dezvaluit la DolceSport de ce nu au ajuns in vara la Steaua Budescu si Cernat, doi jucatori pentru care Gigi Becali a negociat inainte de startul sezonului.

„Cernat nu stiu cat castiga la Viitorul, dar probabil ca in doua sezoane acolo ia mai mult decat i-ar fi oferit Steaua intr-un sezon. La el a fost vorba de niste comisioane – gol marcat, pase de gol – cu care Steaua nu a fost de acord si nu o sa fie niciodata.”

„La Budescu a fost vorba de prea multi bani. Am preferat sa ne bazam pe Stanciu, care se potrivea mai bine pe ceea ce voiam noi sa jucam.”, a spus Radoi la DolceSport.

 „Tamas a plecat pentru ca nu era la prima abatere!”

Radoi a dezvaluit si faptul ca escapada cu multe grade a lui Gabi Tamas, care a dus la excluderea fundasului din lotul Stelei, nu a fost prima de acest gen vara trecuta.

„A mai avut o astfel de iesire si am avut o discutie serioasa cu el. Cand s-a intamplat din nou, am luat decizia de a-l exclude. Poate sa ne garanteze cineva ca am fi castigat cu Rosenborg daca era Tamas pe teren? Acolo a fost o seara neagra a lui Paul Papp, asa cum prinzi una in cariera.”

sursa: sport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here