Didier Drogba a fost propus la Real Madrid! Vezi cum a reactionat Morinho

977

Cotidianul Marca scrie astazi ca Didier Drogba i-a fost propus lui Jose Mourinho, insa antrenorul lui Real Madrid a refuzat. Drogba si Mourinho au mai lucrat impreuna la Chelsea, acolo unde atacantul ivorian a ajuns la dorintele lui „The Special One.”

Fostul atacant al lui Chelsea are probleme la actualul sau club, Shenua, iar impresarii sai au incercat sa-l readuca in fotbalul de top.

Mai sunt zece zile pana la incheierea perioadei de transferuri in Spania, iar cei de la Marca sustin ca pe adresa clubului din Madrid au sosit sute de mailuri de la diversi impresari, care i-au propus jucatori lui Mourinho. Printre ei, si Drogba, insa Jose Mourinho a gasit in Essien cea mai tentanta oferta, jucator pe care l-a si transferat.

In replica, presa din China scrie ca Drogba n-a fost propus la Real, stirea fiind bazata pe zvonuri: „Cei de la Shenua n-au spus niciodata ca vor renunta la Drogba. Toata aceasta publicitate este folosita doar ca sa se puna presiune pe actionarii clubului”, noteaza jurnalistii chinezi.