Dinamo – Bistrita nu se mai joaca pe National Arena ci in ”Groapa”

378

Schimbare de ultima ora. Partida Dinamo – Gloria Bistrita, programata pentru a se juca maine seara, de la ora 21:30, pe National Arena, se va disputa, in cele din urma, pe Stefan cel Mare, de la aceeasi ora.
Momentan nu se stie exact motivul pentru care s-a luat aceasta decizie, dar o posibila explicatie ar putea fi reprezentata de mitingul USL desfasurat aseara, care a afectat gazonul celui mai mare stadion al tarii. O alta cauza pentru aceasta decizie se refera la pozitia cubului video de pe stadion, care nu mai poate fi ridicat in pozitia initiala (acesta fusese coborat pentru ca oamenii prezenti pe teren la miting sa vada imaginile prezentate).

Ultimul meci pe care „cainii” l-au disputat pe arena din apropierea „Spitalului de Urgente” a fost cel din Cupa, cu Vointa Sibiu. In campionat, dinamovistii au evoluat ultima oara in Stefan cel Mare in etapa a 6-a, cu Petrolul.

Bineinteles, fanii care si-au achizitionat deja bilete pentru partida de pe National Arena pot intra cu acestea la meciul din…Stefan cel Mare:)