Dinamo mai are nevoie de 6 jucatori de valoare!

932

Managerul general al FC Dinamo, Daniel Stanciu, a declarat, marti, ca lotul pregatit de Mihai Teja trebuie completat in aceasta iarna cu 5-6 jucatori noi, dupa ce mai multi fotbalisti si-au reziliat contractele cu gruparea bucuresteana.

„Mai avem nevoie de jucatori pentru ca au plecat foarte multi. Incercam sa schimbam din mers lotul, sa venim cu forte proaspete. Am mai avea nevoie de 5-6 jucatori. Avem nevoie de acesti jucatori, pentru ca trebuie sa ne completam lotul. Trebuie inlocuiti cei care au plecat, trebuie sa venim cu ceva nou. Tamas e un jucator care ar putea intra in discutie la orice club din Romania, dar deocamdata nu e nimic. Putem sa oferim salarii mai mari, dar trebuie sa pastram o medie pana in vara”, a declarat Stanciu la Sport.ro.

FC Dinamo a reziliat pana in prezent contractele a sase jucatori, Constantin Grecu, Adrian Popa, Catalin Samoila, Dragos Firtulescu, Elton da Silva si Wanderson Miranda.

In aceasta iarna gruparea Dinamo Bucuresti a reusit sa aduca trei jucatori, atacantii Marius Niculae si brazilianul Henrique de Jesus Bernardo si fundasul israelian Hatem El Hamid. De asemenea, FC Dinamo s-a inteles in ceea ce priveste perfectarea unui acord cu atacantul Gheorghe Grozav, care se afla intr-un litigiu cu gruparea rusa Terek Groznii.

 

sursa: mediafax.ro