Dinamo schimba 80 la suta din lot. Cornel Dinu e pe faras!

993

negoitaIonut Negoita, a declarat, miercuri, ca va schimba lotul de jucatori in proportie de 80 la suta, lasand sa se inteleaga faptul ca si administratorul delegat Cornel Dinu va parasi clubul.

„Jucatorii care vor veni la Dinamo trebuie sa fie trup si suflet, sa dea totul. Vrem sa reconstruim de la zero si asta vom face. Nu vreau sa discutam nume acum, discutam in principiu. E un proiect, vor fi schimbari majore, probabil in proportie de 80 la suta. Bineinteles ca vom gasi jucatori. Daca in Romania nu vom gasi jucatori sa fac o echipa, voi lua de afara, nu e o problema. Sunt jucatori destui. Nu am un buget de transferuri, vrem sa facem o echipa tanara cu jucatori care vor sa joace”, a declarat Negoita la Sport.ro.

Intrebat daca administratorul delegat Cornel Dinu va fi demis, Negoita a spus ca va schimba tot. „Am spus ca va fi totul nou, asta imi doresc, asta isi doresc si suporterii. Cei care au fost au aratat ce pot. Vedem ce a aratat Dinamo in ultimii cinci ani. Drept urmare, imi voi asuma 2-3 ani de reconstructie”, a spus finantatorul dinamovist.