Dinamo va fi primul club din Romania listat la Bursa

1094

fani-dinamoIonut Negoita a declarat, joi, ca isi doreste ca in viitor FC Dinamo sa fie primul club romanesc listat la bursa, devenind astfel o societate mult mai transparenta.
„Negocierile au durat destul de mult, dar asta pentru ca e o treaba serioasa. Eu nu ma joc cu astfel de lucruri. E o provocare pentru mine. Imi doresc sa depasesc performantele altora. Sunt foarte aproape de 90 la suta din actiuni, 89 la suta, mai exact. Daca nu eram sigur ca pot face ceva ca Dinamo sa mearga mai bine, nu intram intr-o chestie de genul acesta. Grija obtinerii licentei ar trebui sa fie inexistenta mai ales ca jumatate din ceea ce conditiona licenta s-a rezolvat, erau salariile. Imi doresc o comunicare cat mai buna cu suporterii lui Dinamo si ei sa revina la stadion, pentru ca echipa are nevoie de ei si imi propun de ce nu, la un moment dat, Dinamo sa fie primul club romanesc care sa fie listat la bursa, pentru ca totul sa fie cat mai trasnparent din punctul de vedere al cifrelor si tranzactiilor. O societate pe bursa este mult mai transparenta decat una inchisa”, a spus Negoita la Sport.ro.
Actionarul dinamovist a precizat faptul ca e posibil ca in viitor antrenorul Mircea Lucescu sa devina un consultant al clubului: „Am o relatie foarte buna cu Mircea Lucescu, mi-as dori la un moment dat sa revina macar in pozitia de consultant, daca nu si-ar dori o implicare efectiva. Avem multe de invatat in materie de fotbal de la domnul Lucescu. Am avut discutii si mi-a zis ca de ce nu, la un moment dat, ca a ramas cu sufletul alaturi de Dinamo si ca ne va ajuta in proiectul nostru. Dar nu s-a discutat ca ar fi o colaborare intre Dinamo si Sahtior, doar intre domnul Lucescu si clubul Dinamo”.