DOLIU in fotbalul mondial! Tito Vilanova a murit la 45 de ani!

829

DOLIU in fotbalul mondial! Tito Vilanova a murit la 45 de ani!Fostul antrenor al echipei FC Barcelona, Tito Vilanova a murit la doar o zi dupa ce a fost supus unei operatii, a anuntat familia tehnicianului.

„Cei care iubesc FC Barcelona au primit in aceasta zi de vineri cea mai urata si dureroasa veste: moartea lui Tito Vilanova, ce a survenit dupa ce antrenorul a fost operat ieri (n.r. – joi) de urgenta dupa ce starea sa se agravase rapid. Familia a anuntat tristul deznodamant”, a notat jurnalul spaniol.

Vilanova avea 45 de ani. El a fost internat vinerea trecuta in spitalul Quiron din Barcelona, iar joi seara a fost operat, interventie dupa care presa spaniola a scris ca starea tehnicianului era grava.

Tito Vilanova a mai fost operat, la 20 decembrie 2012, la spitalul Vall d’Hebron din Barcelona, dupa ce i-a fost detectat un ganglion la doi centimetri de locul in care i-a fost extirpata o tumoare, in 2011. Vilanova a suferit si in noiembrie 2011 o operatie in cadrul careia i-a fost indepartata o tumora de la glanda parotida. In ianuarie 2013, Vilanova a plecat la New York, unde a stat doua luni pentru a urma un tratament.

Vilanova a preluat conducerea tehnica a echipei FC Barcelona in iunie 2012. In iulie 2013, el a fost nevoit sa renunte la functia de antrenor, FC Barcelona numindu-l la conducerea echipei pe argentinianul Gerardo Martino.

In august 2012, Vilanova a fost la Bucuresti cu FC Barcelona, echipa catalana disputand un meci amical cu Dinamo, pe Arena Nationala, pe care l-a castigat cu scorul de 2-0.

Sursa: mediafax.ro