Dorinel Munteanu a fost prezentat OFICIAL la Dinamo: Vreau sa le redau increderea baietilor!

1062

Dorinel Munteanu a declarat in cadrul conferintei de presa in care a fost prezentat oficial in functia de antrenor principal al echipei Dinamo, ca preluarea formatiei alb-rosii reprezinta o noua provocare pentru el in fotbalul romanesc.

„Pentru mine ziua de azi este foarte importanta pentru ca ma intorc dupa 20 de ani la echipa care mi-a deschis drumul spre fotbalul din Vest, echipa care mi-a deschis drumul spre echipa nationala. Sunt foarte bucuros ca am luat aceasta decizie, Dinamo e o noua provocare pentru mine in fotbalul romanesc. Impreuna cu jucatorii, conducerea adiministrativa si suporterii voi readuce Dinamo acolo unde a fost cu putin timp in urma”, a spus antrenorul.

El a adaugat ca primul sau scop la Dinamo este sa le redea jucatorilor increderea in propriile forte. „Nu am venit sa vand iluzii aici, am venit sa investesc priceperea mea la Dinamo. Vreau sa obtin maxim din jucatorii care se afla acum in lotul echipei, de aceea nu discut acum despre transferuri. De fapt, in decizia mea a fost un argument in plus faptul ca Dinamo are in momentul de fata un lot valoros. In primul rand, vrea sa le redau increderea baietilor, pentru ca acesta este un punct vulnerabil acum. E un prim pas pe care trebuie sa-l fac incepand de azi la Dinamo”, a afirmat Dorinel Munteanu, care a semnat un contract pe doi ani si jumatate.