Doua OFERTE clare pentru MESSI. Ce GIGANTI sunt aproape sa faca transferul SECOLULUI

1058

 

City, Manchester United si Chelsea se lupta pentru semnatura lui Lionel Messi. Argentinianul este momentan accidentat si mai dureaza o luna pana revine pe teren insa asta nu ii impiedica pe granzii din Anglia sa intre la negocieri cu jucatorul.

Conform presei din Anglia, doua dintre cele trei echipe i-au facut deja o oferta personala lui Messi, cu un salariu fabulos, peste cele 20 de milioane pe care le castiga la Barcelona intr-un sezon. Chiar daca nu si-a dat acordul, argentinianul vrea sa plece din Spania.

Motivul este unul ce nu are legatura cu fotbalul. Messi este anchetat pentru evaziune fiscala si a fost in centrul unui proces ce a dus la condamnarea la inchisoare a tatalui sau, acesta facand insa recurs la decizie. Messi este acuzat ca a fraudat 4 milioane de euro!

Intrebat daca merge in Premier League, Messi nu a spus NU. Acesta a declarat ca se simte bine la Barcelona: „Nu vreau sa privesc asa departe in viitor. Eu traiesc in moment iar acum Barcelona este echipa momentului pentru mine”, a spus Messi.

sursa: sport.ro