DRAGOMIR FACE MISTO DE DINAMO IN ULTIMUL HAL: N-au nici bani, nici valoare!

1078

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir a afirmat, marti, ca la FC Dinamo nu prea exista valoare si nici bani, precizand ironic ca „in rest totul este in regula”.

Intrebat daca se astepta la schimbul dur de replici dintre Cristian Borcea si actualul actionar, Ionut Negoita, oficialul LPF a raspuns: „Eu ma astept la orice, ma astept sa scoata si pistoalele.  S-au mai vazut dintr-astea. Sunt in plin scandal acum. De altfel, la Dinamo scandal este de ani de zile. La Dinamo nu prea exista valoare si nici bani, in rest totul este in regula”.

Dragomir nu crede insa intr-o revenire a lui Cristian Borcea in actionariatul FC Dinamo. „Nu ma bag eu in discutiile celor de la Dinamo. Am vazut acum ca au inceput sa se loveasca unul pe altul. Asa e la fotbal. Nu vad insa o revenire a lui Borcea la Dinamo. Poate sa cumpere el cand ar lua-o valul pe Dinamo, dar nu cred, pentru ca cei trei actionari de acum sunt puternici financiar”, a precizat Dragomir.

In ceea ce il priveste pe antrenorul Dario Bonetti, Dragomir a explicat ca acesta are rezultate bune tinand cont de lotul pe care il are la dispozitie. „Bonetti, daca are ceva rezultate rezista, daca nu, la iarna pleaca. O sa reziste pana la iarna pentru ca la Dinamo nu au bani sa aduca pe altul. Apoi, Bonetti, cu echipa pe care o are Dinamom, are rezultate destul de bune”, a spus presedintele LPF.

El a adaugat insa ca Bonetti trebuie sa isi controleze comportamentul pentru ca are gesturi huliganice , precum cel facut la meciul cu Astra Ploiesti din etapa precedenta, ii pot aduce sanctiuni din partea comisiilor LPF. „Bonetti trebuie sa raspunda si el la provocari, problema este cand intra in lucruri huliganice. Sa arati degetul care stim ce inseamna si le mai si raspunzi cu aceleasi cuvinte… atunci intri sub incidenta regulamentelor Ligii si tragi ponoasele. Poate fi amendat, normal. Sumudica a facut cam la fel, dar a aratat gestul in jos. Problema este cand arati clar”, a explicat presedintele LPF.

Jucatorii care comenteaza deciziile antrenorului Ioan Ovidiu Sabau trebuie dati afara de la Rapid, sustine Dumitru Dragomir. „In Giulesti acum nu sunt mai mult de patru-cinci jucatori care sa fie competitivi. Si este acuzat Sabau. Pai Sabau este un foarte bun antrenor. El este un antrenor serios. Ce, ar trebui sa faca glume cu jucatorii? Fotbalistii care il vorbesc trebuie dati afara. Jucatorul de aia e platit, sa joace, nu sa isi dea cu parerea despre antrenor. Acesti jucatori trebuie indepartati. Poate jucatorii au fost invatati sa faca ce vor ei, dar nu se poate, perfomanta se face cu ce cer antrenorii”, a adaugat Dumitru Dragomir

In opinia presedintelui LPF, Pandurii Targu Jiu, Steaua, CFR Cluj si FC Vaslui se vor lupta in acest sezon pentru titlul de campioana. „Pandurii se bate la titlu, normal. Acolo este seriozitate, liniste, conducerea ii lasa in pace, iar Grigoras e un antrenor bun. El merge mai mult pe tehnica decat pe forta, altele incearca sa faca ceva cu bani multi si nu reusesc. Cei de la Pandurii, cu bani putini, au scos o gramada de jucatori. La titlu se vor bate patru echipe, Pandurii, Steaua, FC Vaslui si CFR Cluj”, a precizat Dumitru Dragomir.