In drum spre titlul 25! Steaua – FC Botosani 4-0! VIDEO

731

In drum spre titlul 25! Steaua - FC Botosani 4-0! VIDEOSteaua Bucuresti a invins pe FC Botosani cu 4-0 si isi continua drumul catre titlul cu numarul 25, mentinandu-si avansul de 8 puncte in fruntea Ligii I.

Golurile au fost marcate de Adi Popa ’12, Piovaccari ’54, Pirvulescu ’65 si Tanase ’68.

1-0: Adrian Popa a reluat cu latul din trei metri o centrare venita din corner de pe partea stanga;

2-0: Piovaccari a inscris cu o lovitura cu capul, dupa o centrare a lui Sanmartean;

3-0: Combinatie intre Tanase si Pirvulescu, acesta din urma a preluat in marginea careului, a trecut de un fundas si a inscris cu un sut din sapte metri pe langa Lazar;

4-0: Tanase a reluat din opt metri, la o centrare a lui Adi Popa de pe partea dreapta.

Vezi VIDEO rezumat!

In minutul 60, de la FC Botosani a fost eliminat Ivanovs, dupa ce a primit al doilea cartonas galben, iar in minutul 85 a fost eliminat Pintilii de la Steaua, tot dupa al doilea galben.

Steaua: Tatarusanu – Prepelita, Szukala (Varela ’61), Gardos, Pirvulescu – Sanmartean (Stanciu ’57), Pintilii – Popa, Chipciu, Tanase – Keseru (Piovaccari ’53). Antrenor: Laurentiu Reghecampf.

FC Botosani: Lazar – Patache, Ivanovs, Oltean, Acsinte – Fulop (Puri ’60), Dancsi, Tincu, Ghinga, Vertelis (Codoban ’46) – Stojkov (Doreggo ’69). Antrenor: Leontin Grozavu.

Cartonase galbene: Pintilii ’40, ’85, Tanase ’57 / Patache ’50, Ivanovs ’58, ’60

Cartonase rosii: Pintilii ’85 / Ivanovs ’60

Partida a fost oficiata la centru de Lucian Rusandu, ajutat la cele doua linii de Vladimir Urzica si Imre-Laszlo Bucsi, in tip ce Vlad Barleanu a fost rezerva. Arbitrii aditionali au fost Mihai Amoraritei si Dragos Teodor.

Observatorii meciului au fost Ionut Calancia si Marian Dorobantu.

La meci au asistat 6.605 spectatori.

Sursa: mediafax.ro