Duckadam a ajuns de URGENTA la Spital: M-am fortat un pic!

935

Helmuth Duckadam a fost dus de urgenta la Spitalul Judetean Constanta, dupa ce ar fi suferit un preinfarct. Gigi Becali a anuntat in aceasta dimineata ca Duckadam va fi adus la Bucuresti, in cazul in care va fi nevoie de o interventie chirurgicala. Il va opera medicul Bradisteanu, este cel mai bun. Era in vacanta, de aia este internat la Constanta.”, a spus Becali la Sport.ro.

Managerul Spitalului din Constanta spune ca starea de sanatate a lui Duckadam este stabila: „Viata lui nu este pusa in pericol. Maine este posibil ca el sa fie externat. Fiti linistiti, avem toata grija, este pe maini bune. Pentru ca nu prezenta o urgenta majora, operatia chirurgicala a fost amanata pentru ziua de vineri, cand a fost programat pentru o interventie minora la artera radiala.”, a declarat Dan Capatana pentru Mediafax.

Duckadam a declarat ca problemele au aparut in timp ce se plimba pe faleza si a vrut sa o ia in spate pe fiica lui de 4 ani.

„M-am fortat un pic”, a spus Duckadam, mentionand ca, date fiind si „problemele anterioare”, un cheag de sange i-a blocat circulatia la antebrat.

Sursa: sport.ro