Duckadam a fost internat astazi la Clinica de chirurgie cardiovasculara

640

Presedintele de onoare al FC Steaua, Helmuth Duckadam, va fi internat miercuri la Clinica de chirurgie cardiovasculara, condusa de doctorul Serban Bradisteanu, urmand a fi supus unor investigatii, au declarat surse din cadrul Spitalului de Urgenta Floreasca.

In urma investigatiilor, lui Duckadam i se va recomanda un tratament, au precizat sursele citate.

Saptamana trecuta, Helmuth Duckadam a fost pentru cateva zile in Spitalul Militar Central din Bucuresti pentru mai multe investigatii, dupa ce recent la Constanta a suferit o interventie chirurgicala minora, cauzata de o ischemie la nivelul antebratului drept.

La Constanta, Helmuth Duckadam a fost internat in Sectia de Chirurgie Cardiocasculara cu diagnosticul „insuficienta arteriala acuta la antebratul drept”. Ulterior, el a reclamat dureri, astfel ajungand la Spitalul Militar din Capitala, unde a fost investigat.

In 2009, fostul portar al echipei Steaua Helmut Duckadam a suferit o operatie de inlocuire a unui vas de sange la mana dreapta, la Timisoara.

Duckadam a castigat cu Steaua Cupa Campionilor Europeni in 1986, la Sevilla, cand a aparat patru penaltiuri, intrand in Cartea Recordurilor. Cu „ros-albastrii” a mai cucerit doua titluri de campion si o Cupa a Romaniei. Are 133 de meciuri in prima liga si doua selectii la echipa nationala.