Dumitru Dragomir intentioneaza sa-l angajeze ca GRADINAR la LPF pe Gigi Becali!

1266

1ragPresedintele LPF, Dumitru Dragomir intentioneaza sa il angajeze pe Gigi Becali, aflat in prezent la Penitenciarul Poarta Alba, ca gradinar la institutia pe care o conduce.

Dragomir a explicat ca finantatorul FC Steaua ar veni dimineata sa munceasca la sediul LPF, iar seara s-ar putea intoarce la penitenciar.

„Aceastra treaba nu este un bluf, eu de mult ma interesez prin avocati. Niciun avocat al lui Gigi Becali nu a spus asta, dar eu o spun pentru ca am avut un prieten, Dulugeac, cel cu hergheliile (n.r. – Ion Dulugeac), el a fost arestat si dupa cateva luni i-au dat voie sa munceasca in afara. Se ducea si muncea la un particular, iar particularul platea la penitenciar, totul legal din toate punctele de vedere. Si atunci, mintea mea m-a dus, pentru ca Liga Profesionista de Fotbal are nevoie aici de un post de gradinar, daca regimul penitenciarelor doreste sa fie munca bruta. Daca ii da voie sa ajute Liga pentru multitudinea de probleme (n.r. – de fotbal) care sunt aici la Liga, atunci Gigi, care a invatat foarte multe, ar ajuta Liga din toate punctele de vedere, mai ales pe Steaua. Si atunci el ar lucra de dimineata pana seara la Liga, iar seara se duce la penitenciar, conform legii”, a spus presedintele LPF, intr-o conferinta de presa.

Dumitru Dragomir sustine ca Gigi Becali nu este vinovat nici in cazul schimbului de terenuri cu MApN, avand in vedere ca tranzactia a fost avizata de fostul presedinte „Emil Constantinescu si camarila sa”, si nici in dosarul mita deoarece premierea altor echipe se practica la alte sporturi in Romania.

„Nu vrem sa facem nimic in afara legii, nu vrem sa suparam pe nimeni, nici justitia, nici procurorii, nici politistii, nu vrem sa suparam pe nimeni. Vrem sa dam o mana de ajutor unui om despre care toata lumea stie ca nu a fost vinovat. Pentru ca acel schimb de terenuri a fost aprobat de presedintele tarii, domnul Emil Constantinescu si cu toata camarila de la putere de la acea vreme, deci nu Gigi Becali e vinovat. Iar la problema cu mita, premierea s-a folosit la noi in permanenta. Inseamna ca toti care au gresit in decursul ultimilor zece ani, pentru ca am impresia ca asta nu se prescrie dupa 12 ani, toti trebuie judecati? In plus, la alte sporturi in tara noastra premierea este permisa. Se premiaza echipa X cand joaca impotriva echipei Y. Se premiaza sa castige, nu sa piarda. Iar Becali a premiat sa castige, nu sa piarda”, a explicat oficialul LPF.

Sursa: mediafax.ro