Dumitru Sechelariu a MURIT cu zile!

1093

sechelariu_30158200Fostul patron al echipei FCM Bacau, Dumitru Sechelariu, a incetat din viata, sambata dimineata, la o clinica din Viena, conform unor apropiati ai acestuia. Avocatul lui Dumitru Sechelariu, Nicuta Citu, a declarat ca „nimeni nu se astepta” ca fostul primar al Bacaului sa moara, „nici medicii de la Viena”.

Sambata trecuta, Dumitru Sechelariu a fost transferat de la Bucuresti la o clinica din Viena, la cererea expresa a familiei.

In 2 februarie, fostul primar al Bacaului Dumitru Sechelariu a fost adus la Spitalul Floreasca, prin transfer de la Spitalul Clinic de Urgenta „Prof. Dr. Nicolae Oblu” Iasi, pacientul fiind atunci constient, cooperant si cu parametrii functiilor vitale in limite fiziologice.

In zilele urmatoare, Sechelariu a fost supus mai multor investigatii imagistice si de laborator, in vederea stabilirii starii biologice de moment si a planului terapeutic, iar marti, 5 februarie, a fost supus unei interventii chirurgicale, evolutia postoperatorie imediata fiind favorabila.

Sechelariu fusese internat in spitalul iesean in 31 ianuarie, cu afectiuni la coloana vertebrala, fiind in imposibilitatea de a se deplasa, potrivit unor surse medicale.

Avocatul lui Dumitru Sechelariu, Nicuta Citu, a declarat ca „nimeni nu se astepta” ca fostul primar al Bacaului sa inceteze din viata, „nici medicii de la Viena”, adaugand ca vineri dupa-amiaza a vorbit cu acesta si urma sa faca „un tratament mai dur”.

Avocatul Nicuta Citu a spus ca vineri, la ora 17.00, a vorbit cu Dumitru Sechelariu care i-a spus ca urma sa faca „un tratament mai dur”.

„Nimeni nu se astepta, nici medicii de la Viena. Am vorbit cu el ieri, la ora 17.00, si urma sa faca un tratament mai dur”, a spus Nicuta Citu.