Dupa 2 ani: Motivul DRAMATIC pentru care Ferguson a RENUNTAT la antrenorat. „Eu mai puteam”

969

La doi ani dupa retragerea lui Sir Alex Ferguson de la carma formatiei Manchester United, acesta a dezvaluit motivul principal pentru care a ales aceasta decizie.

Sir Alex Ferguson sustine ca ar mai fi putut continua sa antreneze, dar sotia lui avea nevoie de el. Cathy Ferguson si-a pierdut sora geamana si suferinta a fost enorma, spune Ferguson.

In 2013, cel mai mare manager din istoria lui Manchester United a anuntat ca nu va mai continua. O decizie oarecum surprinzatoare, desi multi se asteptau ca sa-si anunte pensionare. S-a scris atunci ca ar fi vorba despre varsta sau unele probleme de sanatate. In realitate, legendarul manager de fotbal a vrut sa fie alaturi de sotia lui.

In 2012, sora geamana a lui Carthy Ferguson, Bridget, s-a stins din viata. A fost o lovitura dura pentru sotia lui Alex Ferguson si scotianul a decis sa se retraga: ”Eu cu siguranta puteam sa continui. Dar am vazut-o (n.r. pe Cathy Ferguson) cand ma uitam la televizor si ea statea cu ochii pe tavan. Mi-am dat seama ca se simt esingura. Ea si Bridget au fost gemene…”, a declarat Ferguson pentru The Telegraph.

In varsta de 73 de ani, Ferguson spune ca primul gand de pensionare i-a venit in anul 2002. Dar Cathy s-a opus atunci si i-a transmis ca nu este momentul sa renunte la fotbal. Ferguson si-a ascultat sotia si si-a prelungit contractul cu United pentru inca trei ani. In 2013, sotia nu s-a mai opus insa: ”Cand i-am spus ca de data asta ma retrag n-a avut nimic impotriva. Stiam ca si ea vrea sa o fac”

sursa: prosport.ro