„E dictatura ce face Iordanescu”. Reghe nu vrea sa-si lase cei 6 jucatori la nationala, Becali incearca sa dea de Burleanu

1511

Steaua are convocati 6 jucatori pentru cantonamentul nationalei. Lotul complet AICI

Laurentiu Reghecampf a rabufnit dupa ce a aflat ca Iordanescu ii cere 6 jucatori pentru stagiul de pregatire al nationalei, din perioada 25 ianuarie – 6 februarie.

Antrenorul Stelei l-a sunat pe Gigi Becali si i-a cerut sa rezolve problema.

„Am luat numarul domnului Burleanu pentru ca am vrut sa vorbesc cu el, dar n-au reusit sa dau de el. Nu exista in Europa asa ceva; Romania trebuie sa fie mai cu mot. Nu este data UEFA si nicio echipa nu este obligata sa dea jucatori la echipa nationala. In alte tari nu se intampla asa ceva.”

„Noi nu ne dorim sa avem o relatie proasta cu cei de la echipa nationala, dar nu se poate sa faca lucrurile cu forta. Ce a facut Iordanescu nu se poate. E dictatura! Noi ne afiliem Europei si facem precum celelalte tari. Nu se poate ca jucatorii sa plece din cantonament si sa mearga la echipa nationala daca nu exista o data UEFA.”

 „Ei nici nu au un program stabilit, nu au cu cine sa joace. Vor juca impotriva unor echipe mai slabe. UEFA si FIFA au pus niste date ca sa le respectam si nu sa facem ceea ce ne dorim noi.”, a spus Gigi Becali la DigiSport.
sursa: sport.ro