E oficial. Unde se transmit meciurile din Cupa Romaniei

963

Se stiu canalele care vor transmite meciurile din Cupa Romaniei, sezonul 2015-2016, potrivit MEDIAFAX.

Meciurile de fotbal din Cupa Romaniei vor fi difuzate in urmatorii trei ani de televiziunile Digi Sport si Dolce Sport, in timp ce Pro TV va avea doua optiuni (free-to-air), care vor putea fi vazute insa si la televiziunile sportive detinute de RCS&RDS, respectiv Telekom.

Anuntul a fost facut de Andi Vilara, responsabilul de achizitii al Digi Sport, in sedinta de marti a Consiliului National al Audiovizualului (CNA), in contextul analizarii de catre membrii CNA a unei solicitari primite de la RCS&RDS pentru modificarea licentei audiovizuale a acestei televiziuni.

Intrebat de membrii CNA ce drepturi TV de competitii detine Digi Sport, Andi Vilara a spus:

„Am cumparat suficient de multe drepturi pentru a putea sa satisfacem toate gusturile (…) Astazi se va anunta ca am luat si Cupa Romaniei”.

Totodata, raspunzand unor intrebari adresate de presa prezenta la CNA, Andi Vilara a spus:

„Noi (Digi Sport, n.r.) avem toata Cupa Romaniei impreuna cu Romtelecom (actualul Telekom, care detine televiziunea Dolce Sport, n.r.). Vor fi doua optiuni free-to-air la Pro TV, pe care le vom da si noi”.

Astfel, Cupa Romaniei va avea „acoperire maxima” in urmatorii trei ani, a precizat Vilara.

Licitatia pentru obtinerea drepturilor TV de difuzare a Cupei Romaniei in urmatorii trei ani a fost organizata de Federatia Romana de Fotbal.

Federatia Romana de Fotbal (FRF) este organizatorul competitiei Cupa Romaniei.