Echipa de Champions League a lui Reghe prinde FORMA. Prim „11” LETAL

510

Reghecampf a alcatuit deja un prim 11 cu care ataca calificarea in Liga Campionilor.

Steaua face transferuri dupa politica obisnuita in ultimii ani. Anunta nume mari ca Budescu sau Alibec si transfera jucatori ieftini sau liberi de contract, ca Bota, Bourceanu sau Pintilii.

Reghecampf a reusit sa ii aduca pe Pintilii si Bourceanu la Steaua. Cei doi au semnat oficial cu Steaua pe doua, respectiv un sezon, fiind primele transferuri de renume reusite de Reghecampf. Acesta a facut primul transfer la inceputul lui decembrie, cand l-a adus pe Bota din liga a 3-a, jucator ce evolueaza la loturile de tineret ale Romaniei.

Celor trei li se vor adauga si cei trei „crai” de la Piatra Neamt, Stefanescu, Popadiuc si Chitosca, de asemenea internationali de tineret, jucatori transferati insa in mandatul lui Mirel Radoi. Acestia vor veni sa completeze banca de rezerve si vor avea sansa pana in vara sa demonstreze ca merita sa ramana la Steaua.

Trei transferuri URGENTE. Becali face „galagie” multa dar transfera putin si ieftin

In acest moment, Steaua are nevoie de transferuri pe 3 posturi, fundasi laterali si atacant, acolo unde Rapa si Tosca nu au dublari, Chipciu este accidentat iar Tudorie nu este o optiune pentru primul „11”.

Chiar daca patronul anunta ca da „milioane” pe Budescu, Alibec, Morais sau De Amorim de la Astra, sau pe Bancu, Vatajelu, Ivan si Mateiu de la CSU Craiova, transferurile Stelei au costat putin pana acum. Chitosca, Popadiuc, Stefanescu, Bota, Bourceanu si Pintilii au costat sub 300.000 de euro cu totul! La fel ca in vara, cand a anuntat ca ii face „echipa de Champions League” finului Radoi, Becali anunta nume mari si scumpe si transfera ieftin!

Cum arata Steaua in acest moment si ce planuri are Reghecampf pe fiecare post

PORTARI – Nita este unul dintre oamenii lui Reghecampf. Antrenorul Stelei a lucrat cu el si la Chiajna, de unde l-a si tranferat la Steaua. Nita ramane titular la Steaua, in timp ce Cojocaru va fi rezerva acestuia.

FUNDASI DREAPTA – Este unul dintre posturile deficitare ale Stelei. Reghe va merge pe Rapa in 2016, dupa ce Alcenat a fost dat afara de Becali. De asemenea, Papp poate evolua in banda dreapta, desi a revenit in centru in ultimele meciuri.

FUNDASI CENRALI – Varela si Papp sunt titulari si par o optiune si pentru la vara, daca Varela un va fi vandut. Reghe incearca insa sa aduca inca un fundas central de calitate, Carp nefiind o solutie momentan.

FUNDASI STANGA – Guilherme a fost data afara de Becali asa ca Reghe se va baza pe Tosca si pe Aldea, in caz ca acesta se accidenteaza. Reghe va trebui sa transfere insa un jucator pe acest post, ori in aceasta iarna ori la vara.

MIJLCOASI DEFENSIVI – Reghe a rezolvat problema cu transferurile lui Pintilii si Bourceanu, cei care vor asigura mijlocul mai mult ca sigur din 2016. Acestia vor fi schimbati la nevoie de Filip, Muniri si Stefanescu, daca acesta din urma va fi pastrat in lot. Tahar a fost anuntat de Becali ca nu mai face parte din planurile echipei iar Breeveld a anuntat ca vrea sa plece.

MIJLOCASI OFENSIVI – Popa, Stanciu si Hamroun pare ca este trioul ofensiv la Steaua in acest moment. Cei trei sunt apreciati atat de patron cat si de Reghe, iar acestia vor fi dublati de Chitosca si Popadiuc, de la Ceahlaul, Enceanu si Mihalcea, toti patru fiind jucatori tineri.

ATACANTI – Chipciu va fi folosit cu siguranta atacant central, la fel ca in ultimul mandat la Steaua al lui Reghe. Acesta este insa accidentat iar Steaua cauta cu disperare un atacant de valoare, Tudorie nefiind o solutie in acest moment.

Steaua in 2016, in momentul actual:
Nita- Rapa, Varela, Papp, Tosca – Bourceanu, Pintilii – Popa, Stanciu, Hamroun – Chipciu.

Rezerve pe posturi: Cojocaru – Rapa, Carp, Tosca – Filip, Muniru, Stefanescu – Popadiuc, Chitosca, Enceanu, Mihalcea – Tudorie, Bota

sursa: sport.ro