Echipa nationala de fotbal a Romaniei si-a facut Facebook!

1349

Echipa naţionala de fotbal a României si-a facut Facebook!Federatia Romana de Fotbal (FRF) a lansat contul oficial de Facebook al echipei nationale a Romaniei, fiind mai aproape de suporteri cu informatii proaspete despre prima reprezentativa.

„Incepand de astazi (n.r. – marti), fanii echipei nationale a Romaniei vor putea fi conectati in timp real cu toate evenimentele din jurul echipei nationale si a actiunilor tricolorilor prin intermediul paginii oficiale de Facebook. Pagina poate fi accesata la adresa https://www.facebook.com/NationalaRomanieiOfficial si, pe langa cele mai noi informatii despre jucatorii nationalei si partidele pe care le disputa acestia, va gazdui si diferite concursuri cu premii pentru toti suporterii echipei nationale”, se mentioneaza pe site-ul oficial al FRF.

Contul de Facebook al reprezentativei conduse de Victor Piturca are la cateva ore de la lansare 178 de aprecieri din partea suporterilor, dar si atrei jucatori, Ciprian Marica, Florin Maxim si Gabriel Torje.

Sursa: mediafax.ro