Editia aniversara a BRD Nastase Tiriac Trophy il sarbatoreste pe Ilie Nastase

1012

ilie_nastasePrimul jucator numarul unu din istoria tenisului mondial a fost Ilie Nastase, pe 23 august 1973. BRD Nastase Tiriac Trophy va sarbatori prin Editia Aniversara Ilie Nastase cei 40 de ani de la acel moment istoric si sutele de performante realizate de marele campion.

Editia Aniversara Ilie Nastase va avea loc intre 20 si 28 aprilie 2013, la Arenele BNR, si va include mai multe evenimente speciale, care se vor bucura de participarea lui Ilie Nastase.

Pe plan global, ATP il va celebra pe Ilie Nastase, alaturi de fostii jucatori numarul unu mondial din 1973 incoace, prin „ATP Heritage”, campanie desfasurata pe tot parcursul anului, ce include printre altele o serie de evenimente speciale, o lansare de carte si un documentar.

„Placerea de a juca a fost intotdeauna pentru mine mai importanta decat clasamentele. Uneori am pierdut meciuri care mi-au facut enorma placere. Nu meciuri importante, dar unele in care executasem lovituri care ma incantasera, lovituri nebunesti pe care le exersasem la antrenamente si pe care le-am executat perfect la meci. Eu doream cu adevarat sa joc tenis, sa multumesc spectatorii, daca era posibil, si in acelasi timp sa inving”, a declarat fostul mare jucator in „Autobiografia Mr.Nastase”.

Anul acesta, iubitorii tenisului spectacol il vor putea vedea pe Ilie Nastase intr-un meci demonstrativ de dublu, Enel „4 Stele Pline De Energie”, pe 27 aprilie, de la ora 18,00. Nastase va face echipa cu unul dintre fostii sai parteneri de dublu, italianul Adriano Panatta, iar de cealalta parte a fileului se vor regasi maestrul demonstrativelor, iranianul Mansour Bahrami, si Andrei Pavel.

In ultimii sapte ani, continuarea traditiei gazduirii la Arenele BNR a unui meci demonstrativ se datoreaza Enel Romania, care a sustinut in tot acest timp organizarea acestor meciuri.

Biletele si abonamentele BRD Nastase Tiriac Trophy sunt disponibile online pe www.eventim.ro si in reteaua Eventim. Pretul biletelor variaza intre 15 si 40 de lei, in timp ce abonamentul BRD TennisPass are pretul de 120 de lei si include accesul in cadrul tuturor zilelor de desfasurare ale turneului.

Intrarea este libera pentru publicul larg in perioada 20-21 aprilie, iar copiii cu varsta prescolara, elevii, studentii si pensionarii beneficiaza de acces liber si intre 22-25 aprilie, in limita a 1.500 de intrari pe zi.