SPORTURI

Elvetienii au SUSPENDAT-O DOI ani pe sportiva Estera Dobre!

ESTERA DOBREEstera Dobre, care a fost depistata pozitiv dupa ce a obtinut medalia de argint la CE de lupte, a fost suspendata pentru doi ani, dupa ce si proba B analizata in Elvetia a fost pozitiva la furosemid, a declarat, marti, pentru MEDIAFAX, presedintele federatiei romane, Razvan Parcalabu.

“Federatia o s-o sprijine, iar daca lupta, dupa suspendare, poate prinde si Jocurile Olimpice de la Rio. Va pierde Campionatul Mondial de la Budapesta si Jocurile Francofoniei de anul acesta, dar si campionatele europene si mondiale din 2015. Dar, dupa suspendarea de doi ani, care incepe din momentul in care a fost depisata pozitiv, va trebui sa devina intai campioana nationala, apoi sa participe la europene si mondiale ca sa se califice la Jocurile Olimpice de la Rio. Noi suntem alaturi de ea”, a spus Parcalabu.

Estera Dobre castigase, in martie, medalia de argint la Campionatul European de la Tbilisi, la categoria 51 de kilograme, insa a fost depistata pozitiv la testul antidoping cu un diuretic aflat pe lista substantelor interzise, care poate ascunde urmele unor produse dopante din organism.

Click pentru a comenta

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spre TOP