Eric Lincar ramane INVINCIBIL pe banca Damilei Maciuca: 2 la 0 astazi cu FCM Tg. Mures!

1034

Dupa ce a promovat cu Damila in esalonul secund, antrenorul Erik Lincar ramane neinvins pe banca maciucanilor. Cu Lincar pe banca, Damila nu a pierdut niciun joc in returul sezonului trecut si a inceput cu dreptul si acest sezon, cu o calificare in Cupa Romaniei, dar si un succes mai putin scontat in fata FCM Targu Mures.

„Imi felicit jucatorii, ma bucur in special pentru cei care au promovat cu mine la Liga a II-a. Ma bucur, suntem un grup unit, am facut un joc bun si castigat. Am avut un adversar care are unele probleme si noi am profitat, dar pe viitor Targu Mures va forma o echipa foarte buna si se va bate la promovare. Felicit conducerea, patronii, edilii de la Dragasani, care intr-un timp foarte scurt s-au mobilizat si ne-au creat toate conditiile aici.

Am inceput cu o victorie, este important pentru moralul jucatorilor, trebuie sa ne prezentam cu aceeasi determinare la fiecare joc. Am mare incredere in echipa, avem multi jucatori tineri, va veni randul tuturor, iar cei care vor intra trebuie sa demonstreze ca sunt la nivelul celor de azi. Multe echipe sufera financiar, dar bine ca s-a dat drumul si a inceput campionatul, iar de la anul poate se vor face 2 serii cu echipe mai putine sau o singura serie” a afirmat Lincar .

Tehnicianul valcenilor nu crede ca Damila ar fi fost primita bine in Zavoi. „Nu cred eram primiti cu caldura la Valcea, sunt doua echipe cu entitati diferite. Suporterii CSM-ului sunt multi si tin cu echipa lor si nu cred ca ne-ar fi primit cu multe aplauze, ar fi fost alaturi de noi suporterii nostri dar si cei neutri” .

Sursa: Adi Georgescu / Liga2.ro