FOTBAL+

Este OFICIAL! Steaua este cea mai IUBITA echipa din Romania! Vezi TOPUL UEFA

Este OFICIAL! Steaua este cea mai IUBITA echipa din Romania! Vezi TOPUL UEFASteaua este cea mai iubita echipa din Romania. UEFA a realizat un top al celor mai iubite echipe in tara natala, ros-albastrii clasandu-se si pe podiumul continentului, fiind depasiti doar de Benfica in Portugalia.

Conform sursei respective, 45 la suta dintre microbistii romani ar fi sustinatori ai ros-albastrilor. Site-ul uefa.com a publicat zilele trecute un studiu pentru a arata care e echipa cea mai populara in fiecare tara europeana.

Astfel, stelistii ocupa locul doi in Europa in acest top, cu cele 45 de procente, fiind depasiti doar de Benfica, in Portugalia. Podiumul e completat de Galatasaray, in Turcia, cu 37 la suta.

In mod socant, exista multe tari unde cea mai iubita formatie nu e una locala! De exemplu, Barcelona e cea mai iubita formatie in Slovenia, Slovacia, Polonia, Israel, Elvetia, Kazahstan, Finlanda si Macedonia, iar Manchester United e favorita celor din Irlanda, Norvegia si Suedia.

In ceea ce priveste campionatele puternice din Europa, in Spania, Barcelona si Real sint la egalitate, fiecare cu cite 33 la suta, in Italia, Juventus e lider cu 31 la suta, in Germania, Bayern are 23 la suta, iar in Anglia, Manchester United conduce in clasament, insa doar cu 15 procente.

Este OFICIAL! Steaua este cea mai IUBITA echipa din Romania! Vezi TOPUL UEFA2

Sursa: gsp.ro

Click pentru a comenta

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spre TOP