Evenimentul ZILEI. Batalia pentru TITLUL MONDIAL dintre Rossi si Lorenzo. In cate MINUTE incepe MAREA CURSA

2120

Duelul pentru titlul mondial se da in cateva minute.

Astazi are loc etapa decisiva in circuitul mondial MotoGP. Valentino Rossi pleaca ultimul pe grila de start de la Valencia si are o batalie grea de dus cu Jorge Lorenzo.

Astazi e ziua cea mare in circuitul mondial MotoGP, ba chiar si in sportul din Spania si Italia. De la ora 15:00, Valentino Rossi, Jorge Lorenzo si Marc Marquez se vor duela pe asflatul incins de la Valencia, in ultima cursa a anului.

Inaintea ultimei curse, italianul Valentino Rossi, poate cel mai popular pilot din motorsport, are un avans de sapte puncte in clasamentul general fata de colegul sau de la Yamaha, Jorge Lorenzo. Totusi, acesta are de indeplinit o sarcina grea: va trebui sa recupereze 12 pozitii si sa-l bata pe rivalul sau.

Rossi este obligat sa plece ultimul in urma sanctiunii primite dupa cursa din Malaezia.

Mai mult, italianul de 36 de ani trebuie sa-si revina dupa cazatura de ieri si se vede obligat sa o faca pe fondul unei forme fantastice a rivalului Lorenzo.

Jorge Lorenzo a obtinut ieri cel mai bun timp din istoria circuitului de la Valencia: 1:30:01, astfel ca este vazut ca fiind marele favorit al cursei.

„A fost poate cea mai buna cursa din viata mea, nu mi-a venit sa cred cand am vazut timpul. Daca repet de o suta de ori, cu siguranta nu mai scot un asemenea timp. E cel mai important pole position din viata mea”, a spus Lorenzo in cursul zilei de ieri.

 

FOTO: Clasamentul zilei de ieri

sursa: sport.ro