FABULOS: Romania va intalni un COLOS din Cupa Davis, daca va trece de turul I. Este vorba de o nationala ce il are in lot pe fostul LIDER MONDIAL

918

Nationala de Cupa Davis a Romaniei va intalni un colos al tenisului mondial daca va trece Lituania/Slovenia, potrivit MEDIAFAX.

Echipa de Cupa Davis a Romaniei ar putea da piept cu Spania lui Rafael Nadal daca va trece de turul I al Grupei I a Zonei Euro-africane, in care va intalni invingatoarea dintre Lituania si Slovenia, conform tragerii la sorti efectuate, miercuri, in Chile.
Slovenia, avandu-l pe Blaz Rola, locul 139 ATP, cel mai bine clasat tenismen, va juca, pe teren propriu, intre 30 si 1 noiembrie, impotriva Lituaniei, cu Ricardas Berankis, locul 72 ATP, jucatorul numarul 1, in barajul pentru ramanerea in Grupa I a Zonei euro-africane.

Invingatoarea va evolua, in perioada 4-6 martie, in Romania, in primul tur al editiei 2016 a Grupei I, potrivit Federatiei Romane de Tenis.

Daca vor trece de acest meci, Marius Copil, Adrian Ungur, Horia Tecau si Florin Mergea vor juca, intre 15 si 17 iulie 2016, pe teren propriu, impotriva Spaniei.

Participarea unor jucatori precum Rafael Nadal, locul 7 ATP, Feliciano Lopez, locul 16 ATP, si Tommy Robredo, locul 27 ATP, la meciul din iulie 2016 este aproape sigura, tinand cont ca acestia au nevoie de inca o selectie pentru a putea evolua la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.