Falcao MERGE la AS Monaco, pentru 60 de milioane de euro!

1295

radamel-falcao-atletico-madrid-real-madridAS Monaco, nou-promovata in prima liga franceza de fotbal, a acceptat sa plateasca 60 milioane euro in schimbul atacantului coulmbian Radamel Falcao de formatia Atletico Madrid, acesta fiind cel mai scump transfer din istoria Ligue 1, anunta cotidianul sportiv L’Equipe.

In varsta de 27 ani, Falcao se va deplasa luni in Principat, insotit de impresarul Jorge Mendes, cel care ii reprezinta si pe Joao Moutinho si James Rodriguez de la FC Porto, primii doi jucatori transferati in aceasta vara de AS Monaco, in schimbul sumei de 70 milioane euro.

Dupa efectuarea vizitei medicale, Falcao urmeaza sa semneze un contract pe cinci ani cu clubul monegasc, unde va incasa un salariu anual de 10 milioane euro net pe sezon, adauga L’Equipe.

Revenit in acest sezon pe prima scena a fotbalului francez, sub comanda cunoscutului antrenor italian Claudio Ranieri, AS Monaco si-a propus sa revina rapid in elita fotbalului international, beneficiind de puternica sustinere a miliardarului rus Dmitri Ribolovlev.

Urmatorul jucator aflat in vizorul lui AS Monaco este internationalul francez Steve Mandanda, portarul rivala Olympique Marseille.