Fanii Vointei fac joi „Miting pentru salvarea fotbalului sibian”, in centrul Sibiului

801

Suporterii Vointei nu pot ramane impasibili la evenimentele din ultimele zile care afunda, din nou, fotbalul sibian in anonimat. Dupa desfiintarea in acesta toamna a echipelor Gaz Metan II Medias, Sevisul Selimbar si FC Cisnadie, judetul Sibiu a ramas acum cu o singura reprezentanta in esaloanele fotbalistice nationale, Gaz Metan Medias, dupa ce oficialii CSU Vointa Sibiu au anuntat duminica seara retragerea echipei din campionat.„Nu vrem sa asistam cu mainile in san la decaderea continua a fotbalului sibian si vrem sa demonstram ca nu ne este indiferenta soarta echipei Vointa Sibiu si a traditiei fotbalistice a orasului nostru. Tocmai de aceea, am luat autorizatie pentru un miting prin care dorim sa tragem un semnal de alarma asupra situatiei critice pe care o traverseaza fotbalul sibian. Joi, la ora 18.00, invitam toti sibienii sa ni se alature intr-un mars care va porni de la stadionul Municipal si se va incheia in Piata Mare. Va fi cel mai mare miting de acest fel organizat vreodata in Sibiu iar pentru aceasta vom imparti pliante si afise in zilele urmatoare si vom asigura o promovare intensa prin mijloacele media de comunicare ale suporterilor”, a declarat unul dintre reprezentantii fanilor Vointei.
„Invitam alaturi de noi toti jucatorii si antrenorii, fosti sau actuali ai Vointei, precum si toate cluburile si scolile de fotbal care activeaza in Sibiu si care constientizeaza gravitatea situatiei. Lipsa unei echipe locale cu renume intr-o liga puternica a tarii va diminua interesul copiilor pentru fotbal si ii va orienta mai usor spre alte activitati, nu intotdeauna cele mai sanatoase.
CSU Vointa Sibiu, de care sibienii s-au atasat greu dar puternic, trebuie sa continue iar noi vom face tot ce ne sta in putinta pentru acest lucru. Impreuna suntem mai puternici!”, se mai arata in comunicatul fanilor Voin?ei Sibiu.