FANTASTIC: Ilie Nastase poate sa fie ANTRENORUL unuia dintre cei mai MARI tensmeni ai tuturor timpurilor. „Vino, Nastase”

664

Numele lui Ilie Nastase a aparut pe lista de antrenori ai unuia dintre tenismenii de top ai lumii.

Rafael Nadal a avut un sezon dezamagitor, iar acum se pregateste sa-si schimbe antrenorul, pe unchiul sau, Toni.

Nadal se poate desparti de unchiul sau dupa un sezon dezamagitor, in care a cucerit trei turnee si a ajuns pe locul 8 in clasamentul ATP.

Presa de specialitate scrie ca Nadal se gandeste sa-si angajeze un „super antrenor”, capabil sa-l scoata din pasa proasta in care se afla. La 29 de ani, Nadal sustine ca e in continuare motivat si vrea sa revina pe primul loc in clasamentul mondial.

Toni Nadal, cel care l-a antrenat pana acum in toata cariera sa, spune ca se da la o parte cu mare placere in fata unui nume mare din tenis ca Ilie Nastase.

„Eu ii vreau binele lui Rafa. Daca vine si-mi spune ca-l aduce pe Ilie Nastase si apoi castiga Roland Garros, eu voi spune: ‘Vino, Nastase!’ si voi fi foarte fericit”, a afirmat Toni Nadal.

 Nastase are carnet de antrenor, dar nu a practicat niciodata aceasta meserie. El poate invata de la prietenul sau Ion Tiriac, fost antrenor si manager al unor nume istorice din tenis precum Boris Becker.
sursa: sport.ro