FANTASTICA Simona Halep. A DISTRUS-O pe Pennetta in primul meci de la Turneul Campioanelor

984

Inceput senzational de Turneul Campioanelor pentru Simona Halep. A pulverizat-o pe Flavia Pennetta cu 6-0, 6-3.

Mai jos poti vedea desfasurarea meciului.

Game Simona. Halep 6-0 6-3 Pennetta. Simona se impune in primul meci la Turneul Campioanelor.

Break Simona. Halep 6-0 5-3 Pennetta. Simona reuseste break-ul dupa ce italianca isi mai salvase o data serviciul! Sansa de meci pentru Simona!

Game Simona. Halep 6-0 4-3 Pennetta. Urmeaza un moment important in acest set. Daca reuseste break-ul, Simona poate incheia usor acest meci.

Game Flavia. Halep 6-0 3-3 Pennetta. Cel mai lung game al meciului merge la italianca iar Simona incepe sa greseasca destul de mult.

Game Simona. Halep 6-0 3-2 Pennetta. Simona castiga game-ul dupa un unghi super gasit la mingea castigatoare. Game la 0 facut de Simona.

Game Flavia. Halep 6-0 2-2 Pennetta. Cele doua jucatoare merg cap la cap in acest set.

Game Simona. Halep 6-0 2-1 Pennetta. Setul al doilea merge in ritm normal, cu ambele jucatoare castigandu-si serviciul! Simona o face insa mult mai usor.

Game Flavia. Halep 6-0 1-1 Pennetta. Italianca isi castiga primul serviciu dupa 7 game-uri la rand facute de Simona.

Game Simona. Halep 6-0 1-0 Pennetta. Simona revine iar de la 15-40 si isi castiga serviciul. Italianca a inceput insa sa joace mai bine.

SET! Halep castiga primul set cu 6-0! Simona a pierdut doar 3 mingi pe propriul serviciu in primul set!!!

BREAK Simona. Halep 6-0 Pennetta. Break fantastic reusit de Simona, care revine de la 40-15 cu cateva mingi extrem de agresive. Italianca a facut si o dubla greseala la 40-40.

Game Simona. Halep 5-0 Pennetta. Simona pare imbatabila in acest moment, italianca cere ajutorul antrenorului pentru a-si reveni in aceasta partida in care nu a reusit inca sa faca un game.

BREAK Simona. Halep 4-0 Pennetta. Jucatoarea noastra revine de la 30-0 si castiga 4 puncte la rand pentru a reusi al doilea break. Italianca inca nu a castigat niciun game.

Game Simona. Halep 3-0 Pennetta. Simona reuseste sa isi castige serviciul dupa un punct superb facut de italianca si se distanteaza in primul set.

BREAK Simona. Halep 2-0 Pennetta. Italianca pare neintrata in joc si face multe greseli. Simona castiga serviciul adversarei destul de usor.

Game Simona. Halep 1-0 Pennetta. Game castigat lejer de sportiva noastra.

sursa: sport.ro