Steaua nu s-a putut opune infrangerii pe teren propriu in fata Farului Constanta, scor 27-33 (19-30), intr-o partida contand pentru play-off-ul Diviziei Nationale.

Chiar daca a evoluat in deplasare, formatia de la malul marii a inceput tare, reusind trei incercari in numai 21 de minute, prin Morrison, Helu si Van Neel. Dumond a transformat unul s,i mai tarziu o lovitura de pedeapsa, in timp ce stelis,tii au oferit o replica palida, in care a merita amintit doar eseul lui Zebega. Steaua a mai redus din diferent,a prin eseul lui Ianus s,i cele doua transformari ale lui Vlaicu, dar Farul a ment,inut un ecart confortabil prin eseul lui Van Wyk, transformat de Dumond, care inainte mai adusese trei puncte printr-o lovitura de pedeapsa.

Steaua a dominat territorial in repriza secunda, dar a marcat doar opt puncte, seu Ianus s,i lovitura de pedeapsa Vlaicu. Bucures,tenii au fost astfel nevoit,i sa se mult,umeasca numai cu punctual bonus defensiv, in timp ce Farul a terminat partida in 14 jucatori, dupa ce talonerul Erasmus Van Der Linder a primit cartonas, galben in minutul 79.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.